h├ęt kunstenaars sprekersbureau

ArtistTalks was weer aanwezig tijdens open huis Mondriaan Fonds

Werkt u bij een erfgoedinstelling en heeft u plannen voor een tentoonstelling, project of samenwerking? Bent u beeldend kunstenaar en heeft u plannen voor nieuw werk, een project, een werkperiode in het buitenland of een tentoonstelling? Bent u opdrachtgever en heeft u plannen voor samenwerking met een kunstenaar? Bent u bemiddelaar en heeft u plannen voor een onderzoek? Wilt u weten of deze plannen in aanmerking komen voor een bijdrage van het Mondriaan Fonds? Twijfelt u welke bijdrage het best bij de plannen past? Wilt u meer informatie over de meester-gezelregeling, het Materiaalfonds of crowdfunding?

Uiteraard kunt u hierover altijd contact opnemen met een van de medewerkers van het Mondriaan Fonds. Om iedereen op weg te helpen in het aanbod van mogelijkheden organiseerde het Mondriaan Fonds ook weer een speciale informatiemiddag. Op donderdag 6 november stonden onze medewerkers van 15 tot 18 uur klaar om u te adviseren en de mogelijkheden toe te lichten.

Het Open Huis begint om 15 uur met een presentatie door commissievoorzitters Ruud Priem en Reggy Gunn. Zij geven een toelichting op de werkwijze van de commissies: hoe werkt een commissie, wie zijn de leden, hoe wordt er geoordeeld, welke criteria spelen een rol? Ruud Priem is voorzitter van de commissies die oordelen over de aanvragen voor Projectinvesteringen Erfgoed- en Beeldende Kunstinstellingen en Bijdragen Samenwerking Musea. Reggy Gunn is voorzitter van de commissie Werkbijdrage Jong Talent.

 

Ook het Materiaalfonds en ArtistTalks waren aanwezig om informatie te geven over hun activiteiten.


Share on Facebook Share on twitter Email