hét kunstenaars sprekersbureau

Onze diensten

Sprekende kunstenaars
Een nieuw licht, een ander geluid, een originele blik. Dat is wat onze kunstenaars met hun ArtistTalks bieden. Kunstenaars zijn experts in het verwezenlijken van ideeën die door anderen gezien worden als wonderlijk, vreemd of zelfs onmogelijk. Hun uitzonderlijk beroep zorgt voor een denkwijze die een inspiratie kan zijn voor iedereen die zoekt naar nieuw perspectief.

Dankzij ons groot netwerk in de kunst, kunnen wij rond elk gewenst onderwerp een kunstenaar aanbieden die in een congres of seminar kan spreken of een workshop kan verzorgen. Denk aan onderwerpen als stedelijke ontwikkeling, de zorg, economie, duurzaamheid, innovatie, ondernemerschap of logistiek. De mogelijkheden zijn oneindig.

Maatwerk
ArtistTalks gelooft in dienstverlening op maat. U hoeft zich niet te verdiepen in alle kunstenaars en hun werk, dat doen wij voor u. Naast de kunstenaars op onze site, hebben we een omvangrijk netwerk ter beschikking om de juiste match te vinden. Wilt u weten welke kunstenaar uw congres of brainstormsessie met een inspirerende Talk kan verrijken, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!


Share on Facebook Share on twitter Email